Treatments

Treatments 

Ceylon :

De Ceylon treatments komt uit India. De oude wellness rituelen uit Ceylon zijn een perfecte samensmelting van de oude Ayurvedische en Boedistische gebruiken en rituelen.Tijdens deze behandeling wordt u gereinigt  door middel van een scrub. Waarna u gemasseerd wordt met de buttercream van Ceylon. Deze behandeling kunt u boeken voor 50 of 75 minuten.

Shinshiro:

De Shinshiro treatment komt uit Japan.Vroeger gingen mensen naar badhuizen om zich te reinigen. Niet voor iedereen was dit betaalbaar. Dus gingen de mensen op smalle muurtjes liggen naast een rivier om zich zo te reinigen. In die tijd kregen mensen een stevige massage op zijligging, niet voor ontspanning maar om sneller te herstellen.

Om dit resultaat te bereiken gebruikten ze een sutikku. U wordt op de zijligging gereinigd en gemasseerd met de shinshiro treatmentlijn.

deze reinigings en massagebehandeling is voor 50 of 75 minuten te boeken.


Uyuni:

De Uyuni treatment komt uit de gebergte van Bolivia.Het zout wat uit de vlaktes werd gehaald werd in buideltjes gestopt. De buideltjes werden opgewarmd in eerste instantie om de spierpijn te verzachten. Later werd er ook mee gemasseerd.

U wordt gereinigd en gemasseerd met de warmen kruidenstempels en warme olie van de uyuni treatmentlijn. Deze reinigings en massagebehandeling is voor 50 of 75 minuten te boeken.

Mahayana:

Mahayana heeft veel weg van de traditionele hotstone massage.
Echter word je tijdens deze behandeling gereinigd, gemasseerd en krijgt u een pakking.

De gehele behandeling wordt er gebruik gemaakt van de mahayana treatmentslijn.
Deze behandeling is te boeken voor 50 of 75 minuten.